SOFTWARE DE GESTIÓ ESPORTIVA

DIRIGEIX EL TEU GIMNÀS DES DEL NÚVOL

Porta la gestió del teu centre a un altre nivell

Sol·Licita una demo

Gestió total del teu centre ESPORTIU

Si tens un gimnàs o club esportiu, amb Poliwin podràs centralitzar la gestió de totes les teves instal·lacions des de qualsevol dispositiu. A través del teu àrea de gestor, tindràs accés a tota la informació del teu centre: altes i baixes, facturació, reserves, control d’accessos, etc. Tota l’activitat del teu gimnàs queda registrada en el software, que genera automàticament estadístiques KPI amb les que podràs veure de manera senzilla i intuïtiva el rendiment del teu centre.

Control d'accessos

Oferim una àmplia de gamma de productes dissenyats per que l’accés al teu gimnàs sigui ràpid i senzill per als teus socis. A més, cada sistema està connectat amb el software de Poliwin, generant un registre d’ingressos, sortides, alertes i informació sobre tots els moviments

 

 

INCORPOREM EL CONTROL D’ACCESSOS AUTÒMAT, LA TECNOLOGIA D’ÚLTIMA GENERACIÓ QUE UTILITZEN EFICAÇMENT ELS GIMNÀSOS 24HS. AQUESTA DETECTA ELS ERRORS DE FUNCIONAMENT Y ELS REPARA AUTOMÀTICAMENT, REDUINT AL MÍNIM LES INCIDÈNCIES.

App integrada

Personalitza l’APP per al teu centre esportiu. Una nova forma de interactuar amb tots els usuaris.

Connectem en una APP a socis, entrenadors i directius. Tres perfils d’usuari que permeten organitzar el teu centre esportiu des del smartphone. Els socis podran donar-se d’alta online, realitzar reserves, consultar horaris, accedir a l’entrenador virtual, etc. El perfil d’entrenador permet generar noves rutines per cada soci, oferint una experiència completament personalitzada al client. Fomentem la interacció y la satisfacció gràcies a l’APP Poligym.

DADES CENTRALITZADES

Totes les dades del teu centre esportiu estaran disponibles en el mateix lloc i sense mediació de tercers. Podràs accedir a elles des de qualsevol dispositiu, estan emmagatzemats al núvol. Podràs millorar el rendiment del teu negoci sense perdre ni posar en risc les teves dades. Garantim una seguretat total.

INDICADORS KPI

De manera fàcil i intuïtiva coneix les estadístiques del teu centre. Pren decisions estratègiques per augmentar la rendibilitat del teu negoci basant-te en dades reals. 

ENQUESTES NPS

Coneix què opinen els teus clients sobre el teu gimnàs. Consulta el percentatge de clients que tenen una opinió negativa, positiva o neutra.

NOTIFICACIONS

Envia e-mails, SMS i avisos als teus socis. Millora la comunicació i la interacció amb els teus clients gràcies als enviaments massius i programats. 

GENERAR LLISTATS

Filtrar la informació relacionada amb socis, quotes, facturació, etc. Estalviar temps i obtenir una visió més amplia de l'estat del teu negoci.

ADMINISTRACIÓ CRM

Suport a la gestió de les relacions amb els clients, a la venda i al màrketing. Podràs coneixer els cicles de vida de les vendes, gestionar als teus clients, controlar la teva agenda comercial, i obtenir resultats a partir de dades reals

Gràcies a aquesta potent eina, agilitzaràs molts processos i podràs oferir un servei d'atenció al client més personalitzat i d'un nivell superior.

Zona client

Cada soci disposa de un àrea privada a la que pot accedir des de qualsevol dispositiu. Des del seu perfil podran paga rebuts, reservar pistes o activitats, rebre notificacions, fer suggerencies, inscriure’s a cursos, guardar les seves rutines d’entrenament… Tot a un clic

Com ho fem?

01. EVALUEM

L'actual infraestructura del teu centre (servidors, xarxa, control d'accés) i les necessitats futures.

02. DISSENYEM

La una solució PoliwinCloud que faciliti les operacions de gestió i control del teu negoci.

03. MIGREM

Tot el contingut de la teva base de dades al nou sistema. Realitzem la formació de tot el teu equip.

04. GESTIONEM

La infraestructura de PoliwinCloud basant-nos en processos i metodologies robustes i experimentades.