Tot integrat inclòs en el preu sense tercers

Software de gestió per a centres esportius

Porta la gestió del teu centre a un altre nivell

Demo gratis

Gestió total del teu centre

Si tens un centre o diversos podrs centralitzar la gestió de totes les teves instal·lacions esportives des de qualsevol dispositiu.

A través de la teva àrea de gestor, tindràs accés a tota la informació relacionada amb els socis i el seu estat, facturació, reserves, empleats, etc A més a més es genera un registre de tots els moviments del teu centre a través del qual podràs obtenir informació i estadístiques sobre el seu funcionament.

Control d'accessos

Oferim una amplia gamma de productes disenyats especialment per a que l'accés alts teus centres sigui ràpid i senzill per als teus socis.

A més a més, cada sistema està conectat amb el software, el que genera un registre d'ingressos, sortides, alertes i informació sobre els moviments.

INCORPOREM EL CONTROL D'ACCESSOS AUTÒMAT, TECNOLOGIA D'ÚLTIMA GENERACIÓ UTILITZADA PRINCIPALMENT A GIMNASOS 24 HS., LA QUAL DETECTA ERRORS DE FUNCIONAMENT I ELS REPARA AUTOMÀTICAMENT, REDUINT AIXÍ LES INCIDÈNCIES.

App integrada

"Nova forma d'interactuar amb els usuaris. Connectat a la nostra solució PoliwinCloud."

Podran disposar dels mòduls com reserves, alta online, horaris, promocions, classes, entrenador virtual, etc. Unit a la gestió del centre que ofereix el nostre programa tindràs un millor control de toda la informació. Això t'ajudarà a tenir una millor organització.

Eines de comunicació

Integrades al software, centralitzats a la mateixa base de dades i sense mediacions amb tercers et permetran tenir tota la informació en un mateix lloc i millorar el rendimetn del teu negoci, sense perdre ni posar en risc les dades.

INDICADORS KPI

Conèixer les estadístiques del teu centre, prendre decisions estratègiques i augmentar la rendibilitat del teu negoci basant-te en dades reals. Millorar el rendiment.

ENQUESTES NPS

Saber què opinen els teus clients. Detectar el percentatge de clients que dóna una opinió negativa, neutra o positiva.

E-MAIL & SMS

Enviament massiu d'e-mails i sms tipus recordatori, felicitacions, avisos de noves altes, informació d'interès, actualitzacions, i molt més.

GENERAR LLISTATS

Filtrar la informació relacionada amb socis, quotes, facturació, etc. Estalviar temps i obtenir una visió més amplia de l'estat del teu negoci.

ADMINISTRACIÓ CRM

Suport a la gestió de les relacions amb els clients, a la venda i al màrketing. Podràs coneixer els cicles de vida de les vendes, gestionar als teus clients, controlar la teva agenda comercial, i obtenir resultats a partir de dades reals

Gràcies a aquesta potent eina, agilitzaràs molts processos i podràs oferir un servei d'atenció al client més personalitzat i d'un nivell superior.

Zona client

Els socis disposen d'una zona privada, accedint des de qualsevol dispositiu, on poden pagar rebuts, reservar pistes o classes, rebre notificacions, fer suggeriments, inscriure's a cursos, emmagatzemar les seves rutines d'entrenament, carregar el seu moneder i molt més.

Com ho fem?

01. EVALUEM

La actual infraestructura del teu centre (Servidors, xarxa, control d'accés) i les necessitats futures.

02. DISSENYEM

La solución PoliwinCloud que faciliti les operacions de gestió i control del teu negoci.

03. MIGREM

Tot el contingut de la teva base de dades al nou sistema. Realitzem la formació de tot el teu equip.

04. GESTIONEM

La infraestructura de PoliwinCloud basant-nos en processos i metodologies robutes i experimentades.